TONER.BA

Toner.ba reciklira tonere/kertridže za laserske i inkjet printere. Konstantnim ulaganjem i trudom stvorili smo kvalitetan proizvod koji ravnopravno parira kvalitetu originalnog proizvoda. Toner.ba toneri i kertridži domaći su proizvod, što znači da pored reciklaže podržavamo parolu “kupujmo domaće” uz 100%-tnu garanciju na kvalitetu i količinu ispisa za sve tonere!

Garancija do posljednje kopije.

 

ZAŠTO TONER.BA?

Jer mi brinemo! Brinemo za naše korisnike, brinemo za okoliš. Nivo znanja, iskustva, te repromaterijala koji koristimo parira originalnom proizvodu. Toner.ba nudi rješenje za crni i kolor print i za najzahtjevnije korisnike. Dodatna stimulacija je i pristupačna lokacija. Ukoliko se zadržavate u našoj poslovnici, obećavamo ugodno druženje uz obezbijeđen kofeinski napitak. :) 

PROIZVODI

Od reciklaže toner kaseta i postizanje originalnog kvaliteta ispisa, dosegli smo do korisnika koji ne posjeduju printer, te im ponudili kvalitetno i jeftino rješenje. Korisnicima printer i kopir uređaja ponudili smo toner.ba proizvod – „toner bez greške“, a za one koji ne žele prisustvo jednog ovakvog uređaja, a ipak imaju potrebu za printanjem „Printanje.ba–printajte onlinewww.printanje.ba. idealno je rješenje. Materijale nam pošaljete, mi ih isprintamo. Iste preuzmete po obavještenju da su gotovi, ili ih dostavimo ako nemate vremena doći po iste.

„Printer.ba – zakupite printer“ www.printer.ba. Korisnici koji nemaju printer ili žele da promijene zastarjeli printer, mogu postati vlasnici printera bez dodatne investicije. Svako pravno ili fizičko lice sa prebivalištem u BiH može zakupiti printer/kopir i fax aparat na korištenje, uz uslov redovnog korištenja toner.ba tonera. Na ovaj način oslobođeni ste svake obaveze i brige za uređaj. Na Vama je samo da mu obezbijedite odgovarajuće mjesto unutar Vašeg doma, kancelarije, radnog prostora, te da ga ne bacate, udarate ili ne hranite spajalicama, heft municijom i ostalim metalnim i plastičnim kancelarijskim materijalom :)

Toner.ba – toner bez greške !

Garancija za toner kasete nije vremenski ograničena, vrijedi do posljednje kopije za kvalitet ispisa i broj kopija. Toner.ba korisnicima je obezbijeđena besplatna tehnička podrška koja uključuje:

  •  preventivni servis

  •  redovni servis (korisnici plaćaju samo ugrađene dijelove)

Ukoliko Vas ništa od gore navedenog ne zanima, smatrate se ekološki dovoljno osvještenim, samo želite prodati prazne toner kasete i/ili inkjet kertridže koji su se slučajno ili namjerno našli u Vašem posjedu, rubrika OTKUP je ono što Vam treba. :)